Matter

Matter gir et godt førsteinntrykk i områder med stor trafikk som i inngangpartier lobbyer og resepsjoner. Mattene fanger opp skitt og smuss og beskytter gulv og tepper mot slitasje.
Mattene bidrar til et bedre innemiljø og reduserer vedlikeholds- og renholdskostnadene. Mattene blir ofte brukt i borettslag og i overganger mellom produksjonslokaler. Det kan være mellom verksted og kontorlandskap, spiserom eller grderober. Behovene vil varierer og vi er behjelpelig med løsninger for kkurat din bedrift/borettslg. Byttesekvensen på mattene er avhengig av bruk og beliggenhet.
Logomatter

Logomatter gir et effektivt blikkfang ved bedriftens inngangsparti. Vi designer matter etter ditt ønske . Ved ¨benytte bedriftens logo eller annen ledende tekst så økser bedriftens profilering. Mattene produseres i to varianter avhengig av ditt ønske.
Avlastningsmatter

Belastningsskader er et økende problem gjeldende de fleste bedrifter. De som står på harde underlag (mur/flis)er mer utsatt enn andre. Avlastningsmattene minsker belastningen på kroppen og er medvirkende til å redusere sykefraværet og langtidsskader.